Fast Eddies, befinder sig i hjertet af Aalborg, poolhallen er Aalborgs ældste og hyggeligste Poolhall. Vi har eksisteret siden 1994. I det hyggelige lokale er der opsat 9 af de bedste poolborde og et bordfodbold, hvor der er god mulighed for at få en stemningsfyldt aften, med god rock, blues, 80´er, 90´er og pop musik. Der er desuden en spillehal med 28 gevinstgivende spilleautomater, hvor man kan sidde stille og roligt og prøve lykken. I baren er der et bredt udvalg af drikkevarer. Du kan få cocktails, drinks samt et stort sortiment af forskellige øl. Dette kan du læse mere om i vores drinkskort . Der er et engageret personale der brænder for at give dig den bedste oplevelse. Fast Eddies har ry for at skabe en god atmosfære, og alle aldersgrupper er velkomne som gæst.

Der er opstillet cafeborde rundt i lokalet hvilket gør det muligt at kunne mere end spille pool. I baren findes der forskellige...

 brætspil, terninger og hvis du er kommet for at slappe af og samle inspiration til dine opgaver, arbejde som skole tilbydes der gratis WIFI i hele lokalet.

Siden 1994 har der været forskellige poolhaller, men Fast Eddies kom for at blive, derfor var det nødvendigt at etablere en overetage i 2006 til to ekstra borde,hvilket gav stedet et helt nyt præg. Fast Eddies fik dog tilladelse til at etablere spillehal på overetagen i 2010. Som nu er oppe på 28 gevinstgivende spilleautomater.

Nyeste tiltag i 2015 var at der kom 6 helt nye poolborde, af fineste kvalitet.

Siden 1994 har stedet været fyldt med glade stunder og skønne minder som vi kun kan takke dig for som gæst. Vi ser frem til mange flere år sammen med jer alle og glæder os til at skabe endnu flere gode minder med jer.